Tervetuloa Torikirppisaurinko EvakkoTorikirppikselle!

Vuonna 2017 EvakkoTorikirppiksiä pidetään
Joensuun Taitokorttelissa
osoitteessa Koskikatu 1
seuraavina kesäsunnuntaina:
 • Toukokuu: 28.5.
 • Kesäkuu: 11.6.
 • Heinäkuu: 2.7., 16.7. ja 30.7.
 • Elokuu: 13.8.

 • Tiedustelut/yhteydenotot tällä hetkellä ensisijaisesti: etkirppis@gmail.com
  Puhelimitse yhteydenotot mieluiten tekstiviestiestillä,
  tai soittaen iltaisin (klo 18-20): Puh: 041 4716482

  Näille sivuille täydennetään piakkoin lisää tietoa. Alla Evakkotorikirppiksen uusin tiedote:


  TORIKIRPPIS JATKAA EVAKOSSA

  Joensuun torilla parisenkymmentä vuotta toiminut kaupungin suurin kesätapahtuma on joutunut evakkotilanteeseen torin remontista johtuen. Evakkoon ei ole tarvinnut lähteä kauas, sillä uusi "turvapaikka" tapahtumalle on löytynyt aivan ääriltään torin kulmalta Joensuun Taitokorttelista osoitteesta Koskikatu 1.

  - Evakkotilanteessa toki ollaan ja hieman ahtaammissa puitteissa mihin aiemmin totuttiin, kertoo Evakkotorikirppiksen organisaattori Jouni Postari, ja jatkaa että uusista haasteista huolimatta tapahtuman tulee jatkua koska se on koettu aina hyväksi, se toimii, ja sen olemista joka kesä laajasti toivotaan.

  Koska Taitokorttelin alueella on rajalliset liikkumistilat, on alueelle tulevien myyjien ajoreitti yksisuuntainen, eli sisäänajo tapahtuu Koskikatu 1:n kohdalta. Poistuminen tavaroiden purkamisen jälkeen tapahtuu Torikadun puolella olevasta ulosmenopaikasta.

  Ensimmäinen Evakkotorikirppis järjestetään Taitokorttelissa sunnuntaina 28.5. Paikkojen jakaminen alkaa klo 10 ja myyntiaikaa on klo 16 saakka. Seuraavat torikirppissunnuntait ovat 11.6., 2.7., 16.7., 30.7. ja 13.8. Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.torikirppis.com.

  Tiedustelut/yhteydenotot: etkirppis@gmail.com

  VARAUKSET