KUSTANNUSYHTIÖ ILIAS OY
julkaisee kauno-, tieto- ja muuta kirjallisuutta sekä muita erilaisia painotöitä. Yritys suunnittelee ja tuottaa myös erilaisille järjestöille, yhdistyksille ja ulkopuolisille yrityksille sekä muille yhteistyökumppaneille erilaisia julkaisuja.

Ilias Oy tarjoaa kokonaisvaltaiset kustannuspalvelut ammattitaitoisesti ja erittäin edullisesti - olipa sitten kysymys pienkustanteesta tai suuremmasta hankkeesta. Suorat yhteytemme painotaloihin voivat tuoda Teille todella myönteisen yllätyksen mm. painotyön hinnassa. Tarjoamme tarvittaessa kirjallenne tai työllenne oman kustantajan, laajemman julkisuuden, valmiin ISBN-numeron ja esittelyn kustannusyhtiö Ilias Oy:n internetsivuilla.

Olemme alusta alkaen valinneet sydämenasiaksemme pienkustannustoiminnan. Myös pieniin ensipainoksiin pyrimme takaamaan sisällöltään ja ulkoasultaan hyvälaatuiset kirjat ja painotuotteet. Vakuutena tässä asiassa on henkilöstömme monivuotinen kokemus erilaisesta julkaisutoiminnasta.

Jos olette kiinnostuneet yhteistyöstä, keskustelemme mielellämme juuri Teille sopivista vaihtoehdoista. Toivommekin, että otatte rohkeasti yhteyttä tiedustellaksenne asioista tarkemmin tai lähetätte käsikirjoituksenne arvioitavaksemme. Annamme mielellämme palautetta yhteydenottoonne mahdollisimman pian.SÄHKÖINEN YHTEYDENOTTOLOMAKE:

Alla olevalla lomakkeella voitte lähettää kysymyksenne tai tiedustelunne Ilias Oy:le. Pyrimme vastaamaan kysymyksiinne mahdollisimman pian tai ottamaan Teihin yhteyttä keskustellaksemme lisää.


Nimi:

Katuosoite:

Postitoimipaikka ja -numero:

Puhelin (ei pakollinen):

Sähköpostiosoitteenne (ei pakollinen):


Haluan lisätietoa seuraavista asioista:ILIAS OY:N YHTEYSTIETOIHIN TÄSTÄ